Facebook апп
Бүртгэл болон мэдээлэл устгах
Сүүлд шинэчилсэн: 2026 оны 8 дугаар сарын 24
Facebook Login ашиглан dramahouse-д нэвтэрсэн хэрэглэгч дараах аргаар аппын зөвшөөрлийг цуцалж, холбоотой мэдээллээ устгуулах хүсэлт гаргаж болно.
1. Facebook-ээс аппыг салгах
- Facebook-ийн Settings & privacy → Settings хэсгийг нээнэ.
- Apps and Websites хэсэгт орно.
- dramahouse аппыг сонгоод Remove товчийг дарна.
2. dramahouse-д хадгалагдсан мэдээлэл устгуулах
Манай Facebook хуудсанд “Facebook мэдээлэл устгах хүсэлт” гэсэн гарчигтай мессеж илгээнэ үү. Мессеждээ бүртгэлтэй нэр, имэйл хаяг эсвэл утасны дугаар болон Facebook профайлын холбоосоо бичнэ.
Бид таны эзэмшлийг баталгаажуулсны дараа Facebook-ээс авсан профайлын мэдээлэл болон түүнтэй холбоотой dramahouse бүртгэлийг 30 хоногийн дотор устгана. Хууль, төлбөр тооцоо, залилангаас сэргийлэх шаардлагаар хадгалах ёстой мэдээллийг хуульд заасан хугацаанд хязгаарлагдмал хэлбэрээр хадгалж болно.
Facebook-ээс аппыг салгах нь dramahouse серверт өмнө хадгалагдсан мэдээллийг автоматаар устгахгүй. Бүрэн устгуулахын тулд 2-р алхмын хүсэлтийг заавал илгээнэ үү.